Top Menu

Locuiești la casă și ai o curticică nici prea mare, nici prea mică, dar perfectă pentru organizarea unui spatiu de relaxare in aer liber cu gazon, plante decorative și flori. Vine vara și parcă ai scăpat iarba să crească prea mult și este timpul să iei măsuri. În situația dată cu mașina de tuns iarba misiunea ar fi aproape imposibilă, așa că trebuie să te reorientezi rapid către o altă varianta de înfrumusețare și întreținere a gazonului. Soluția rămasă în această situație, îți spunem noi, este chiar trimmer-ul de gazon.

Știm, dacă ești începător, probabil te întrebi deja care este diferența între o mașină de tuns iarba și acest trimmer și de ce ar trebui să-ți completezi arsenalul de unelte cu încă o mașinărie, încă o achiziție.

Ei bine, este timpul să știi că acest trimmer de gazon este de fapt o coasă mecanizată, deosebit de utilă atunci când, așa cum spuneam mai sus, ai de tuns un gazon care a crescut prea mult sau ai de tăiat iarba cu precizie din locuri mai greu accesibile.

De fapt, trimmerul completează numai bine o mașină de tuns gazonul și este indicat să le ai pe amândouă dacă ții la aspectul gazonului tău și vrei să te ocupi singur de întreținerea și îngrijirea lui. În timp ce mașina de tuns iarba este ideală pentru suprafețele plane, cu ajutorul trimmer-ului vei putea să scapi de buruienile și ierburile crescute în exces în locurile greu accesibile, precum colțurile casei sau zona de lângă gard, și pe teren accidentant.

Acum că am stabilit care este utilitatea trimmer-ului, este momentul să vedem câteva dintre modelele de top din gama producătorilor de renume precum Bosch și Makita.

Bosch ART 35- 600 W

Bosch ART 35 este un trimmer electric de gazon suficient de puternic pentru a rezista la căderea pe suprafeţe dure sau la alte forme de manipulare neglijentă. Având o greutate redusă, trimmer-ul este deosebit de ușor de manevrat, având și mânere ergonomice pentru o ghidare fără efort. Bosch ne asigură că acest model va face față cu brio ierbii dure, ierbii înalte și chiar colțurilor sălbatice ale grădinii. Și asta datorită puterii mari a motorului care asigură performanțe de lucru comparabile cu cele ale modelelor cu putere mai mare.

Makita UR3500 – 700 W

Cu o putere un pic mai mare, Makita UR3500 este recomandat tot utilizării casnice, având de asemenea o greutate redusă pentru utilizare confortabilă și un sistem antivibrant extem de eficient. În plus, modelul vine în pachet cu ham și trusă de scule.

Bosch EasyGrassCut 18-230 – 18 V, 1 ac., 2.0 Ah

Bosch EasyGrassCut 18-230 este un trimmer de gazon cu acumulator, ce poate fi folosit extrem de ușor și confortabil chiar și la distanțe mari față de sursa de alimentare. Are o greutate de doar 2,1 kg, tehnologie acumulator litiu-ion și cap de tăiere rotativ la 180°. Funcţia pentru tunderea cu uşurinţă a marginilor de gazon permite tăierea marginilor prin atingerea şi rotirea mânerului, iar bobina semiautomată ergonomică elimină necesitatea efectuării reglajelor în mod manual.

 

Acestea sunt doar câteva dintre modelele recomandate din gama producătorilor Bosch și Makita, însă în magazinul online www.tehnicbazar.ro poți găsi mult mai multe variante, chiar și de la altre branduri, la fel de performante și versatile. Tot ce trebuie să faci este să arunci un ochi peste oferta de aici și să iei în calcul și varianta de plată în rate în condițiile în care trimmer-ul vine ca o investiție neașteptată, într-un moment mai puțin prielnic din punct de vedere financiar.

 

 

 

Comentarii

comentarii

Close