Top Menu

Când stai la curte și vrei să te bucuri în fiecare zi de verdeață, plantarea gazonului este una dintre cele mai bune opțiuni. Numai că această decizie vine la pachet și cu câteva responsabilități în plus, căci gazonul trebuie îngrijit și întreținut. Din fericire, producătorii de mașini de tuns gazonul lucrează constant la îmbunătățirea ofertei de produse și vin în fiecare sezon cu inovații și modele noi.

Așadar, astăzi vă prezentăm câteva dintre aceste noutăți, pe care le regăsiți în magazinul nostru online Tehnic Bazar.

RURIS RXM777 

Perfecțiune și simplitate la absolut, mai precis și mai sigur!

Mașina de tuns gazon RXM777 propusă de inginerii RURIS vine să schimbe modul de abordare legat de tăierea și întreținerea gazonului. Acest produs este perfect construit pentru a răspunde chiar și celor mai mari exigențe ale clienților, precum fiabilitate ridicată, timp redus de lucru și întreținere ușoara a mașinii de tuns gazon RURIS. Puterea și autopropulsia vin să susțină performanța pe gazon.

Manevrabilitatea la 360 grade și precizia de tăiere a gazonului în timpul utilizării începe de la momentul în care autopropulsia lansează mașina de tuns gazon la firul ierbii. Precizia de tăiere este dată de forma cuțitului cu funcție double mulcing, care face ca structura firului de iarbă să aibă o tăietură uniformă după trecerea lamei și astfel să nu existe urme lăsate pe firul de iarbă. În acest fel, firul de iarbă păstreză o structură uniformă și compactă, lăsând un aspect verde continuu.

Manevrabilitatea și mobilitatea în timpul utilizării fac ca tăierea să fie efectuată perfect circular chiar dacă este schimbată brusc direcția de mers pentru a ocoli copacii ornamentali. Astfel, RURIS RXM777 devine singura mașină care poate tăia iarba și în zonele ornamentale dintre iarbă și trunchiul copacului, lucru care până azi nu putea fi făcut dintr-o singură trecere sau cu o singură operație. În acest mod, gazonul își păstrează direcția de tăiere, iar perimetrul arbuștilor care înnobilează grădina se unesc într-un singur peisaj și anume perfecțiunea la firul ierbii.

Ce trebuie să mai știi despre acest nou model este că are maneta de control centralizat care reglează înălțiea de tăiere a gazonului astfel încât rezultatul final să fie uniform, chiar și în zonele denivelate sau în pantă. În plus, șasiul este construit pentru a rezista la o construcție pe trei roți si o autopropulsie puternică generată de forma mare a motorului ales de inginerii RURIS.

 

 

RURIS RXE888

RURIS RXE888 este un sacrificator electric, perfect conceput pentru suprafețe mici și pentru peluze irigate manual sau automatizat. Scarificatorul dispune de un set de cuțite pentru decuparea și oxigenarea solului, cât și de un set de colectare a resturilor vegetale din sol. Scarificatorul electric RURIS este dotat cu un sac colector ergonomic și ușor de manipulat pentru resturile vegetale.

Scarificatorul/aeratorul electric RXE888  are din construcție două funcții, care permit utilizatorului să aleagă modul de oxigenare al solului precum și modul de eliminarea al rădăcinilor, a resturilor vegetale de iarbă cu diametre mici care opresc creșterea gazonului și menținerea acestuia. De asemenea, acesta dispunde de cuțite/perie din oțel galvanizat care ajută la rezistența împotriva coroziunii în timp.

Simplu de utilizat, sacrificatorul poate fi ușor manevrat chiar și de către cei fără experiență.

 

Kit-urile pentru mași de tuns gazon de la RURIS

Kit-urile pentru mașinile de tuns gazon RURIS RX200S conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestor kit-uri, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinilor de tuns gazon RURIS. Kit-urile conţin: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, kit şurub.
Variantele de kit-uri disponibile în acest moment sunt următoarele:

Comentarii

comentarii

Close