Top Menu

Când locuim la casă, o mașină de spălat cu presiune reprezintă o alternativă rentabilă la serviciile specializate de curățenie, cu atât mai mult dacă ne place să nu lăsăm îngrijirea locuinței sau a bunurilor personale în seama altor persoane. Cei care se gospodăresc singuri în cea mai mare parte a timpului știu despre ce vorbim și dacă nu au încă un astfel de aparat, cu siguranță se află pe lista de așteptare.

Așadar, fie că dorim să spălăm mașina ori bicicleta, să curățăm aleile ori terasele, mobilierul de exterior, scările ori fațada casei, un aparat de curățat cu presiune bun poate curăța orice urmă de murdărie, chiar și din cele mai greu accesibile zone, precum rosturile sau modelele în relief. Și când spunem bun nu ne referim la un preț exorbitant, ci la un produs de la un producător de renume, care să aibă specificațiile și dotările potrivite pentru lucrările sau suprafețele pe care dorim să le curățăm.

Într-adevăr, mașinile de spălat cu presiune sunt recomandate și pentru utilizarea industrială, iar acestea au prețuri mult mai ridicate, însă astăzi ne vom opri asupra câtorva modele pe care merită să le studiem dacă dorim să achiziționăm un aparat pentru întrebuințare casnică.

Bosch AdvancedAquatak 140 – 2100 W

Bosch AvancedAquatak este o mașină de spălat cu presiune puternică și o performanță ridicată astfel încât să poată asigura îndepărtarea cu brio a murdăriei persistente. Bosch ne asigură că AdvancedAquatak 140 reprezintă chiar soluția ideală pentru curăţarea profundă a autovehiculelor şi mobilierului de grădină.

Ce ne place:

  • Versatilitatea

Dotată cu set de duze și pompă de 140 bari, Bosch AdvancedAquatak poate fi folosită cu succes pe o variatate de suprafețe. Duza rotativă este ideală pentru îndepărtarea murdăriei persistente de pe suprafeţele dure precum piatra şi zidăria, cât şi remorcile şi uneltele de grădină, pe când duza cu jet de pulverizare variabil în evantai îndepărtează murdăria de pe autovehicule, biciclete şi mobilier de exterior.

  • Rapiditatea

Timpul reprezintă astăzi o problemă, așa că nu putem să nu ne entuziasmăm când știm că duza de înaltă presiune de 550 ml pentru detergent aplică rapid săpunul, reducând astfel timpul de curăţare. În plus, cuplajele push-fit permit montarea rapidă şi uşoară, furtunurile şi duzele fixându-se printr-un simplu clic.

  • Mobilitatea

Aparatul poate fi transportat destul de ușor datorită roţilor mari. De asemenea, mânerului telescopic din metal, care poate fi blocat pentru depozitare compactă, asigură o manevrare confortabilă pentru orice membru al familiei.

 

Makita HW1200- 1800W

Fiind o mașina de spălat de uz semi-profesional, Makita HW1200 este ideală pentru îndepărtarea mizeriei obișnuite de pe biciclete, motociclete, garduri, grădină și terasă.

Ce ne place:

  • Silențiozitatea

Cu toate că este dotată cu un motor puternic, dezvoltând un debit de 420 l/h si o presiune de 120 bar, Makita HW1200 este foarte silențioasă.

  • Greutatea redusă

Nimănui nu-i place să-și îngreuneze munca trăgând prin curte de un aparat greoi și dificil de transportat. Tocmai de aceea, Makita a conceput acest aparat de spălat cu presiune la o greutate redusă, de numai 11 kg, astfel încât mobilitatea să nu reprezinte un impediment.

  • Dotarile

Accesorizarea oricărui produs este foarte importantă, iar Makita HW1200 are clar un avantaj din acest punct de vedere căci vine în dotare cu pistol, set duză și rezervor pentru spumă, duză reglabilă, lance Rotopower, furtun de 10 m, set cupla rapidă, filtru de apă, pin pentru curățat duza. În plus, furtunul de presiune cauciucat are lungimea de 10 m și este prevăzut cu inserție metalică cu protectie la îndoire.

 

ProGarden LT704G-2500C

ProGarden LT704G-2500C este o mașină de spălat ce promite performanțe înalte și o deosebită practicabilitate în utilzare. Aparatul permite o alimentare cu apă cu temperatură de pana la  50 ºC și are o putere de 2500W.

  • Performanța

ProGarden LT740G asigură o presiune de 160bar și are un debit de apă de până la 468 de litri pe oră. De asemenea, aparatul poate să dozeze automat detergent, cantitatea fiind reglabilă de pe panoul frontal.

  • Practicabilitate

Ne plac produsele practice, iar ProGarden LT704 îndeplinește acest criteriu din plin: furtunul de înaltă presiune al curățătorului cu presiune Progarden LT704G este conectat în permanență la pompa de apă, astfel aparatul poate fi folosit cu furtunul parțial bobinat pe tambur.  Multe din variantele economice de curățătoare cu presiune sunt echipate cu tambur pentru furtunul de înaltă presiune, însă acesta are doar rol de suport, lipsindu-i cupla de apă din interiorul tamburului.  Din acest motiv, înainte de fiecare utilizare, furtunul trebuie derulat complet și conectat la pompa de presiune și la lance. În această etapă, furtunul nu poate fi bobinat pe tambur. Alimentarea cu apă sub presiune se face din interiorul tmburului pentru pompa de spalat cu jet de apa Progarden LT704G-2500C față de tamburul economic, fără alimentare cu apă. Manivela tamburului culisează în interior și are astfel dublu rol: facilitează bobinarea furtunului și blocarea tamburului pentru a împiedica derularea accidentală a furtunului.

Pentru mai multe modele de mașini de spălat cu presiune, vă invităm în magazinul nostru online Tehnic Bazar, unde veți regăsi catologul complet cu produse de la producători precum Bosch, Makita, Karcher, Ruris, ProGarden, Imer etc.  Consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru suport în alegerea aparatului potrivit, iar livrarea se face rapid, în toată țara.

 

 

Comentarii

comentarii

Close