Top Menu

În domenii precum construcții, design interior, renovări, decorațiuni, nivelele cu laser verde fac diferența în ceea ce privește timpul și eficiența nivelării, devenind practic indispensabile profesioniștilor care doresc maximă acuratețe în măsurare.

Avansul tehnologiei a făcut ca marii producători să creeze echipamente din ce în ce mai performante care să le ușureze și mai mult munca utilizatorilor. Ca o evoluție a nivelei laser roșii, producătorii au scos pe piață nivela laser verde care oferă o mai mare vizibilitate a liniilor și, implicit, o precizie cu o acuratețe mult mai mare. Fără îndoială, nivelele laser verde reprezintă unele dintre cele mai inovatoare instrumente cu ajutorul cărora ne putem face astăzi treaba mult mai eficient și mai plăcut. Avantajele lor sunt incontestabile, iar varietatea de modele în care vin ne oferă o mare libertate de alegere pentru nevoile adaptate fiecărui utilizator.

În cele ce urmează vă facem o scurtă trecere în revistă a două dintre cele mai performante modele de nivele laser verde Bosch, reprezentând totodată recomandările noastre și din punct de vedere preț-calitate.

Nivele laser GLL 2-15G

Cu o rază de acțiune de 15 metri și cu 2 linii proiectate, acest dispozitiv facilitează nivelarea unor zone mari de lucru și asigură un domeniu de autonivelare de până la +/- 4° în mai puţin de 4 secunde. Precizia sa de +/- 0,3 mm/m  este considerabil mai mare decât la alte modele.

Utilizatorul se bucură de o montare confortabilă, rapidă şi sigură datorită accesoriului LB 10 Professional cu magneţi deosebit de puternici. De asemenea, comutatorul de pornire/oprire şi tastatura cu un singur buton permit o utilizare uşoară.

Bosch GLL 2-15G poate funcționa până la 6 ore în modul punct și linie încrucișată,  până la 8 ore în modul linie încrucișată, 10 ore în modul punct și linie, 12 ore în modul numai linie și 22 de ore în modul punct unic.

Ca o caracteristică suplimentară, nivela laser GCL 2-15 G include protecție IP 54 împotriva prafului și stropilor de apă, fiind ideală pentru zonele de lucru în construcții. Designul său este compact și cântărește doar 0,49 kg.

Nivele laser GLL 3-80 CG

Nivela laser cu linii GLL 3-80 CG  se conectează simplu şi proiectează 3 linii îngroşate cu rotire la 360° pentru vizibilitate maximă. Cele 3 linii cu rotire la 360° ale sculei permit executarea simultană a lucrărilor de nivelare pe orizontală şi pe verticală pentru eficienţă de lucru sporită. Este important de știut că liniile de culoare verde deschis asigură o vizibilitate de până la patru ori mai bună decât liniile roşii.

Monitorizarea inovatoare prin CAL Guard şi aplicaţia smartphone cu conexiune prin Bluetooth® permit controlul și reglajele acestuia de la distanță, wireless și precis.

Datorită tehnologiei Dual Power Source a sculei GLL 3-80 CG Professional, aceasta poate fi utilizată atât cu acumulatorul litiu-ion de 12 V, cât şi cu baterii alcaline standard pentru flexibilitate suplimentară. De asemenea, Bosch GLL 3-80 CG  permite autonivelarea pe suprafeţe neuniforme până la +/- 4° în mai puţin de 4 secunde, cu precizie excelentă de ± 0,2 mm/m*/** şi prezintă o rază de acţiune de până la 120 m atunci când se utilizează receptorul LR 7 Professional opţional.

Această nivelă laser cu linii este compactă, uşor de manevrat şi extrem de rezistentă, având o greutate de doar 0,9 kg. In plus, are protectie IP54 impotriva prafului si stropilor de apa. Pentru a efectua lucrări extinse, unitatea poate funcționa până la 6 ore folosind o baterie litiu-ion și 4 ore folosind 4 baterii AA în modul cu 3 linii.

GLL 3 -80 CG poate fi utilizată pentru construirea pardoselilor, montarea geamurilor, montarea rafturilor, montarea conductelor de scurgere, construirea cadrului pentru pereţi din gips-carton şi montarea plăcilor ceramice.

 

 

 

Gama completă de nivele laser verde din magazinul online Tehnic Bazar, poate fi consultată aici.

Comentarii

comentarii

Close