Top Menu

Dacă te confrunți frecvent cu pene de curent sau dacă ai în casă aparatură care necesită o funcționare continuă, atunci poate ar fi momentul să iei în considerare achiziționarea unui generator electric.

Din păcate, în unele localități defecțiunile în furnizarea energiei electrice încă sunt destul de frecvente, fie din cauza problemelor de alimentare, a serviciilor de întreținere a rețelei, fie din cauza unor factori meteorologici care produc neplăcutele pene de curent.

Prin urmare, pentru a evita astfel de neplăceri, ideal ar fi să investești într-un generator electric eficient pentru a asigura astfel confortul și bunăstarea familiei tale, indiferent de condițiile meteo sau problemele furnizorului de energie electrică.

În continuare, îți prezentăm 3 cele mai importante motive pentru care în casa ta ar trebui să-și facă loc cât de curând un generator electric.

1. Confort

După o zi lungă la muncă, atunci când în sfârșit ajungi acasă, nimic mai bun decât să faci un duș fierbinte și să te relaxezi la un film. Din păcate,  o pană de curent poate interveni oricâd, stricând și ultima ta speranță de relaxare. Pentru astfel de momente, un generator electric îți poate asigura furnizarea energiei electrice în continuare și, bineînțeles, confortul mult dorit.

Tot la capitolul confort amintim, bineînțeles, și menținerea în funcțiune a aerului condiționat ori a ventilatoarelor când ne confruntăm cu temperaturi ridicate sau a centralei pe timp de iarnă.

2. Securitate

Generatoarele electrice pentru locuință oferă mai multă siguranță întrucât garantează funcționarea neîntreruptă a echipamentelor de siguranță din casă, precum alarme sau camere de supraveghere.

3. Evită alterarea alimentelor

Pe timpul verii, mai ales, multe dintre alimentele din frigider se strică rapid dacă sunt lăsate la temperatura camerei. Generatoarele mențin însă frigiderele și congelatoare pe deplin funcționale, prevenind astfel stricarea legumelor, cărnii, lactatelor și a altor alimente perisabile.

Așadar, după cum putem vedea, achiziționarea unui generator electric este o soluție inteligentă și extrem de necesară pentru îmbunătățirea semnificativă a calității vieții și pentru siguranța familiei.

În magazinul online Tehnic Bazar găsești o gamă largă de generatoare electrice, de la producători de renume precum: Agent Trade, Imer, Stager, Senci, Ruris, Media Line, Hyundai  etc. Accesează oferta completă aici și alege echipamentul potrivit pentru căminul tău.

Generator R-Power GE1000

VEZI PRET

Senci SC-2500 Generator de curent monofazic, 2.0 KW

VEZI PRET

 

HYUNDAI HY3001 Generator de curent monofazic 2,8 kW

VEZI PRET

 

Comentarii

comentarii

Close