Top Menu

Trimmer-ele de tuns iarba electrice, indiferent dacă sunt alimentate cu fir sau cu baterii, sunt foarte utile și versatile datorită ușurinței cu care orice persoană le poate utiliza. Fără pregătiri obositoare și bătăi de cap, cu un trimmer electric de tuns gazonul totul este atât de simplu: plug and play! 

În plus, un trimmer electric de tuns iarba necesită foarte puțină întreținere, cu excepția operațiunii de curățarea a sistemului de tăiere după fiecare utilizare, de altfel, deosebit de util pentru prelungirea duratei de viață a mașinii. Nu mai vorbim de funcționarea lor silențioasă, un mare avantaj atunci când ai vecini mai puțini prietenoși și înțelegători.

Ușoare și practice, trimmerele electrice de tuns iarba sunt potrivite pentru grădini de până la 800 m2 și le găsim pe piață în două variante: cu fir sau cu baterie.

Trimmer-ul electric cu fir

Acest model de mașină se conectează la priză, ca orice alt aparat. Puternic și silențios, un trimmer electric cu fir îți permite să tunzi iarba în mod regulat pe suprafețe de până la 800 sau chiar 1000 m2. Pentru suprafețe mai mari de atât, recomandarea noastră este să îți îndrepți atenția către o mașină pe benzină.

Bineînțeles, lungimea cablului poate fi uneori un mic dezavantaj atunci când trebuie să folosești mașina la o distanță mai mare de sursa de alimentare, însă acest lucru se poate rezolva ușor cu un prelungitor cu mulinetă. De asemenea, dacă terenul este plantat sau împădurit, cablul poate îngreuna puțin folosirea mașinii.

Trimmer-ul cu baterie

Mașinile de tuns iarba cu acumulatori asigură un confort sporit căci nefiind limitarea dată de cablu, libertatea de utilizare este practic infinită. Iar dacă a existat o perioadă în care autonomia și puterea erau o problemă, acele zile au luat sfârșit odată cu apariția bateriilor litiu-ion. Sunt ușoare, puternice și se reîncară extraordinar de rapid. Și da, astăzi mașinile de tuns iarba cu acumulatori pot fi folosite pentru a întreține un gazon de 800 m². Totul în tăcere și fără gaze de eșapament.

Așadar, mașină de tuns iarbă cu fir sau cu baterie?
Indiferent de decizia pe care o vei lua, îți prezentăm mai jos două dintre trimmerele cele mai căutate de clienții Tehnic Bazar.

Bosch ART 24

Bosch ART 24 este un trimmer de gazon mic și ușor, dar cu o putere de 400 W. Sistemul de alimentare automată a firului cu care acest model vine în dotare, reduce la minimum necesitatea de gestionare a firului. În plus, reglarea înălțimii de tăiere se face printr-un singur clic, la fel și trecerea de la modul de tundere la modul de tăiere a marginilor. Datorită mânerului softgrip și a mânerului secundar complet reglabil, tunderea gazonului este foarte confortabilă.

Functiile trimmerului Bosch ART 24:

  • Cadru de protectie pentru plante
  • Taiere de margini verticale 90°

Set de livrare:

  • 1 X BOSH ART 24  Trimmer de gazon
  • Bobina fir  F 016 800 351

Hyndai HY-GT2901 E

Cu o putere de 650 W, trimmerul electric de tuns iarba Hyndai HY-GT2901 E este recomandat pentru suprafețe mici si locuri greu accesibile. Motorul ușor și construcția echilibrată,  asigură o bună manevrabilitate în timpul lucrului. Principalele sale avantaje sunt:

  • reglajul telescopic al înălțimii pentru creșterea confortului personal de lucru
  • al doilea mâner ajustabil, pentru control adițional în timpul lucrului
  • sistemul de tăiere cu două fire pentru tuns rapid și perfect
  • avansarea automată a firului pentru o utilizare ușoară
  • protectororul de plante retractabil care asigură o tăiere precisă
  • rola pentru tăiere pe lângă borduri

 

Pentru mai multe modele de trimmere, de la Bosch, Hyundai, Makita sau Ruris, accesează secșiunea de îngrijire spații verzi din magazinul online www.tehnicbazar.ro sau dă click aici.

Comentarii

comentarii

Close