Top Menu

Foarfecele trebuie să facă parte din instrumentele de îngrijire a grădinii care nu pot lipsi niciodată din trusa de scule dacă locuim la curte. Fie că vorbim despre tăierea arbuștilor, a plantelor sau a pomilor fructiferi, foarfecele sunt un must have pentru orice gospodar. Pe piață ele se găsesc în două variante: foarfece manuale și electrice, cele din urmă venind la pachet cu  o serie de avantaje pe care le vom descoperi în materialul de astăzi.

Așa cum spuneam, deși cu ambele modele putem realiza activitatea de îngrijire a grădinii, foarfecele electrice ne aduc mult mai multe beneficii, precum:

  • Reduc timpul dedicat tăierii – cu foarfecele electrice chiar și cele mai complicate lucrări pot fi finalizate în scurt timp. În plus, implică mult mai puțin efort fizic, ceea ce este de un real ajutor știind cât de obositoare poate fi uneori această activitate.
  • Tăiere precisă – foarfecele electrice permit o tăiere foarte fină și precisă, fără așchii, ceea ce este deosebit de benefic pentru plante deoarece permite procesului de vindecare să se realizeze mult mai repede.
  • Versatilitate – indiferent de grosimea și duritatea ramurilor, foarfecele electrice își vor face întotdeauna treaba. Dacă foarfecele manuale sunt împărțite pe categorii, pentru diferite grosimi de ramuri, la cele electrice lucrurile sunt simple: un singur instrument potrivit pentru orice tip de ramuri.
  • Simplitate în utilizare – contrar a ceea ce mulți tind să creadă, foarfecele electrice sunt foarte ușor de folosit.

Așadar, dacă vrem să ne creștem eficiența și să câștigăm timp liber pentru noi, foarfecele electrice reprezintă soluția porivită. Sunt ideale pentru lucrările casnice, dar și pentru uz profesional, mulți fermieri optând pentru acest tip de foarfece pentru a-și optimiza munca.

 După cum am văzut, avantajele foarfecelor electrice sunt multiple, însă trebuie să fim atenți și pentru ce model și producător optăm, căci asta se va reflecta și în calitatea și rezistența în timp a foarfecei. Recomandarea noastră este să optezi pentru mărci cunoscute, precum sunt Makita și Bosch, pe care le găsești și în magazinul online Tehnic Bazar, aici.

 


Comentarii

comentarii

Close