Top Menu

Spune-ne sincer, de câte ori nu ți-au dat cadourile bătăi de cap, fie ele de sărbători, de zile aniversare sau pur și simplu când voiai să faci un dar în semn de recunoștință pentru o persoană dragă sau cineva care ți-a întins o mână de ajutor. Din experiența noastră, treaba cu cadourile nu este una tocmai simplă și mai ales atunci când vorbim despre cadouri pentru bărbați. Pentru că ei sunt mult mai practici și uneori, de ce nu, mai pretențioși, poate dura ceva până găsim ideea cea bună.

În articolul de astăzi, îți venim în ajutor cu 4 sugestii de cadouri ideale pentru bărbații pasionați de bricolaj și nu numai. Este vorba despre 4 scule electrice utile în orice casă și la prețuri accesibile pentru orice buzunar.

1. Bormașina

Nu trebuie să fii vreun mare adept al sculelor electrice sau al proiectelor de bricolaj pentru a recunoaște utilitatea unei mașini de găurit și înșurubat. În orice gospodărie, fără îndoială că mașina de găurit/înșurubat își găsește utiliatea, fie că vrem să dăm o gaură în perete pentru a prinde un tablou sau că vrem să montăm o piesă de mobilier.

Recomandare: Makita DF333DZ, bormașină cu acumulator

 • Model compatibil cu noua platforma Li-Ion CXT (Compact eXtreme Technology) 12 V
 • Model compact si usor pentru o manevrabilitate ridicata.
 • Controlul electronic al turatiei permite selectarea vitezei optime de lucru.
 • Mandrina rapida permite schimbarea usoara a accesoriilor.
 • Maner cauciucat moale pentru o prindere sigura si confort ridicat in utilizare.
 • Lumina de lucru tip LED.

 

2. Fierăstrău electric

Ideal pentru tăierea lemnelor din gospodărie și toaletarea pomilor fructiferi, fierăstrăul electric ar trebui să fie nelipsit din orice gospodărie. În plus, dacă vorbim despre o persoană care are un atelier de tâmplărie sau căreia îi place să sculpteze în lemn, atunci fără îndoială acest instrument ar fi un cadou potrivit.

Recomandare: DAC 316E, de 1600 W

Acest model este special conceput pentru lucrări din domeniul construcţiilor sau pentru atelierele de prelucrare a lemnului. Datorită zgomotului redus şi lipsei noxelor poate fi folosit în toate spaţiile închise, însă are o aplicabilitate foarte bună și pentru tăierea lemnelor de foc. Modelul Dac 316E este uşor de utilizat datorită greutăţii reduse şi a formei ergonomice în care a fost proiectat.

3. Polizorul unghiular

Întrebuințările unui polizor unghiular sunt multiple, de la prelucrarea pieselor de metal, lemn, plasic sau piatră și până la operațiuni de tăiere și șlefuire. De aceea, orice meșter ar trebui să aibă în trusa de scule un astfel de instrument, iar dacă nu îl are, cu atât mai bine căci va fi un cadou inspirat.

Recomandare: Bosch PWS 700-125, de 701 W

Acest model de polizor unghiular este potrivit pentru lucrări de bricolaj de mici dimensiuni. Are un design ergonomic, carcasă mai subţire şi vibraţii reduse pentru lucru confortabi. Dust Protection System (Sistemul de protecţie împotriva pătrunderii prafului) împiedică uzura internă şi prelungeşte durata de utilizare a sculei.

4. Pistol de lipit
Un pistol de lipit cu silicon cald este un real ajutor în fiecare casă, putând fi folosit cu succes la micile reparații, la diverse proiecte practice de bricolaj și chiar la realizarea handmade a unor accesorii și decorațiuni. Este un instrument atât de versatil și ușor de folosit încât cu siguranță întreaga familie se va bucura de un astfel de cadou.
Recomandare: Dremel 930 – 18 HOBBY, de 175 W
Pistolul de lipit Dremel 930 functioneaza cu temperatură duală, care se pretează în mod special pentru lipirile de detaliu. La setarea de temperatură joasă, unealta este ideală pentru o varietate de utilizări de hobby, precum realizarea albumelor de familie, decorarea, lipirea elementelor de sticlă colorată, etc. Împreună cu batoanele de sclipici de 7 mm incluse,  adăuga strălucire şi să vă înfrumuseţaţi decoraţiunile.

Avantaje in utilizare pistol de lipit Dremel 930:

 • Control antipicurare: pentru a preveni picurarea adezivului pe proiect
 • Setare de temperatură duală: permite lipirea materialelor sensibile la temperatură cu utilizarea unui adeziv cu temperatură de topire înaltă
 • Vârf de precizie: pentru lipiturile complicate
 • Manşoane siliconice pentru duză: pentru prevenirea arsurilor
 • Stativ extensibil din plastic: pentru poziţionarea uşoară a pistolului de lipit Dremel 930 într-un mod stabil
 • Capacitate de lipire 5 g/min
 • Adecvat pentru baghetele de lipit de 7 mm
 • Timp de încălzire de 5 minute: pentru o operare rapidă
 • Mâner T ergonomic: un bun echilibru al uneltei face ca operarea uneltei să fie uşoară şi confortabilă
 • Baza stabilă: previne căderea uneltei

 

Comentarii

comentarii

Close