Top Menu

Dacă nu ai încă un aspirator de mână în casă, atunci poate ar fi momentul să iei în calcul achiziționarea unuia căci este un instrument de curățenie deosebit de util. Nu ocupă mult spațiu, este confortabil de folosit și cu ajutorul lui poți curăța firimituri, păr de animale, praf, nisip… și ajunge în locuri mai greu accesibile cu un aspirator clasic.

Nu știm cât de convingători am fost până acum, însă îți lăsăm mai jos încă 5 motive pentru care considerăm că un aspirator de mână ți-ar face viața mai ușoară.

1. Aspiri toate sertarele

Curățarea sertarelor nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Cu cât depozităm mai multe lucruri în sertare, cu atât mai complexă și împovărătoare va fi și curățarea lor. Vestea bună este că opțiuni există întotdeauna, iar aspiratorul de mână este cel care te va ajuta să faci o treabă excelentă, cu mai puțin efort decât te-ai fi gândit.

Sfat: folosește duza fină și alungită a aspiratorului pentru a îndepărta chiar și murdăria din colțurile mai greu accesibile. Aceasta este foarte utilă, mai ales în bucătărie unde adesea se varsă mirodenii, resturi de cereale sau frimituri de pâine.

2. Cureți de păr culcușul animalelor de companie.

Culcușurile animalelor de companie, cum ar fi cățeii sau pisicile, acumulează multe fire de păr, uneori destul de greu de îndepărtat. Cu un aspirator portabil va fi mai ușor să elimini firele de păr și să ții din scurt curățenia.

3. Aspiri interiorul mașinii

Avantajul aspiratorului de mână este că îl poți folosi oriunde, inclusiv în mașină. Așadar, dacă nu ai timp să mergi la spălătorie sau pur și simplu vrei să econmisești niste bani, poți oricând avea tapițeria ca nouă cu ajutorul unui aspirator de mână, acesta adunând foarte bine murdăria care se strecoară pe covorașe sau pliuri.

 

Bosch UniversalVac 18

 

4. Recuperezi obiecte pierdute

Ți-a scăpat un cercel și nu-l găsești? Aspiratoarele portabile pot deveni de mare ajutor atunci când vine vorba de găsirea de obiecte mici. Pentru a face acest lucru, așează un ciorap sau o bucată veche de pânză pe partea cu duză a aspiratorului. Apoi pornește aspiratorul și treci prin zona în care este posibil să fi pierdut acel obiect.

5. Cureți colțurile, plintele, ușile

La curățarea casei, cel mai normal este să uiți de colțurile ascunse ale podelei: plinte, colțuri de la uși și chiar tavane. Ei bine, cu un aspirator de mână poți rezolva această problemă. Nici măcar nu trebuie să te urci pe o scară sau să te apleci. Pur și simplu optează pentru un accesoriu cu rază lungă.

Bosch GAS 18V-1

Dacă te-am convins și ești gata să cauți cel mai potrivit aspirator de mână pentru casa ta, aruncă o privire peste modelele de aici. Toate produsele pot fi achiziționate și în rate, iar livrarea se face rapid în toată țara.

Comentarii

comentarii

Close