Top Menu

Toamna își intră în drepturi, iar dacă stați la casă poate că este momentul potrivit să vă pregătiți pentru sezonul rece, în care veți avea cu siguranță nevoie de provizii pentru lemne de foc. Iar pentru acest lucru, nimic mai potrivit decât o drujbă, care să vă facă munca mai ușoară și mai rapidă.

În acest sens, noi vă recomandăm Motofierastraul Efco (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/efco-mt-3700-137-motofierastrau-2-2-cp-5530). Este echipat cu tehnologie de injecție compresie Wave, are o greutate redusă și este ușor de manipulat. În plus, consumul de carburat este redus, cu 40% mai puțin decât motorul standard în doi timpi.

48838508.efco-mt3700

Motofierastraul Efco a fost proiectat pentru uz gospodăresc, de aceea este ideal pentru tăiere și curățare, fiind prevăzut cu un sistem antivibrații cu 3 amortizoare și 3 tampoane de cauciuc. În felul acesta, vibrațiile motorului sunt reduse, iar dumneavostră veți beneficia de un confort crescut atunci când îl veți utiliza.

Și pentru că vorbim despre un raport putere-greutate ideal, veți observa că motofierăstrăul Efco poate fi folosit cu ușurință și pentru curățarea copacilor, pentru a tăia crengile uscate, vârfurile ascuțite sau mult prea înalte, dar poate fi folosit cu succes și pentru cherestea sau mici pomi din curte. Însă motofierăstrăul Efco este indicat și pentru lucrări mai elegante, cum ar fi tăiatul gardului viu sau sculpturile în gheață, fiind de un real folos în executarea mișcărilor fine necesare pentru a contura diverse forme geometrice.

Cum întreținem motofierăstrăul Efco?

Unealta este echipată cu numeroase dispozitive ce simplifică operațiile de mentenanță, în acest sens fiind foarte utile capacul de filtru de aer demontabil fără scule sau întinzătorul de lanț accesibil lateral.

EF-MTS-MT6500_Lavoro_0039 (1)_0

Cu toate acestea, vă oferim câteva sfaturi, general valabile pentru îngrijirea drujbelor, pentru a vă păstra într-o condiție cât mai bună unealta dumneavoastră:

  1. Dacă nu folosiți drujba pentru mai mult de 30 de zile, pozitați-o, în condiții bune, într-un spațiu ferit de îngheț și soare;
  2. Goliți rezervorul de carburant prin pornirea drujbei până ce aceasta rămâne fără combustibil;
  3. Scoateți uleiul, întinzătorul lanțului și lanțul;
  4. Păstrați lanțul într-o cutie sigilată astfel încât să nu apară rugina;
  5. Aplicați un strat de ulei pe întinzător și împachetați-l într-o hârtie;
  6. Curățați interiorul și exteriorul drujbei.

Pentru mai multe informații despre motofierăstrăul Efco, precum și despre alte produse similare, vă invităm să accesați site-ul www.tehnicbazar.ro

Comentarii

comentarii

Close