Top Menu
Mai mult spaţiu în camera de baie

În sfârşit ordine deasupra chiuvetei: Etajeră elegantă în baie pentru ondulatorul de gene, beţişoarele cu vată şi altele.

Pămătuf de ras, aftershave, paduri de vată, ondulator de gene – multe ustensile importante pentru domni şi doamne, care trebuie depozitate şi în cele mai mici camere de baie! Iată cum bubuie lupta zilnică pentru cele mai bune locuri de pe marginea chiuvetei. Etajera de baie artizanală readuce ordinea în camera de baie. Articolele dumneavoastră de baie cele mai importante sunt depozitate cu economie de spaţiu şi totuşi la îndemână, pentru momentele în care iar nu aţi auzit ceasul deşteptător.

Grad de dificultate Costuri Consum de timp
2/5 2/5 1/5

 

Scule electrice necesare:

bosch-uneo-ciocan-rotopercutor-cu-acumulator-2-0-ah-12492

Bosch Uneo Ciocan rotopercutor cu acumulator, 2.0 Ah

 

 

 

 

 

Mijloace auxiliare:

  • burghiu pentru lemn (1-2 mm)
  • burghiu pentru metal (3mm)
  • burghiu pentru dibluri, în funcţie de perete

Materiale necesare:

  • scândură lungă
  • recipiente de depozitare din sticlă de depozitare
  • brăţări de furtun din oţel inoxidabil
  • şuruburi pentru lemn
  • dibluri de perete

Lista detaliata de materiale:

Poz. Buc. Denumire Lungime Lăţime Grosime Material
0 1 scândură lungă 115cm 24cm 1,5cm după dorinţă
1 5 recipiente de depozitare din sticlă de depozitare
2 5 brăţări de furtun din oţel inoxidabil 70mm 90mm
3 5 şuruburi pentru lemn 3,5mm 12mm
4 2 dibluri de perete şi şuruburi potrivite (în funcţie de perete) 8mm

 


1
1. Însemnarea marcajelor

Ca preludiu la proiectul „Mai mult spaţiu în camera de baie“ stabiliţi mai întâi pe placa din lemn, poziţia recipientelor din sticlă. Aplicaţi astfel marcajele, încât mai târziu, recipientele din sticlă să fie repartizate la distanţe egale pe scândură şi să poată fi fixate în mijlocul acesteia. (lungimea scândurii şi numărul recipientelor din sticlă poate fi variat după dorinţă.)

 

2. Executarea găurilor

2 În continuare, executaţi găurile preliminare marcate anterior pe scândură cu un burghiu subţire pentru lemn. În acest scop este adecvat de ex. ciocanul rotopercutor cu acumulator Uneo de la Bosch (Atenţie: Pentru acest pas de lucru activaţi funcţia Stop percuţie!), cu ajutorul căruia, datorită funcţiei sale integrate de găurire cu percuţie, etajera pentru baie va putea fi ulterior fixată pe un perete din beton.

 

3. Montarea brăţărilor de furtun

3 Înainte de a continua, ar trebui să executaţi găuri preliminare cu un burghiu subţire pentru metal (de ex. 3 mm) , în brăţările de furtun. Apoi fixaţi-le pe acestea cu şuruburi pentru lemn în locurile marcate anterior pe scândură.

 

 

4. Montarea recipientelor din sticlă şi fixarea etajerei

4 Last but not least: Introduceţi recipientele din sticlă în brăţările de furtun, strângeţi-le pe acestea din urmă şi fixaţi pe perete etajera de baie gata confecţionată, cu dibluri, şuruburi şi ciocanul rotopercutor cu acumulator Uneo dela Bosch. În sfârşit ondulatorul de gene, beţişoarele cu vată şi pămătuful de ras şi-au găsit un nou cămin, care totodată este şi un obiect cu aspect plăcut în camera de baie.

Comentarii

comentarii

Close