Top Menu

Pasionatii de proiecte Do-It-Yourself vor fi bucurosi sa afle ca pistolul de lipit Dremel 930-18 HOBBY reuneste numeroase caracteristici care le permite utilizatorilor sa isi puna in practica creativitatea si, in acelasi timp, sa fie eficienti astfel incat, la final, sa dea nastere unor obiecte decorative unicat, care vor infrumuseta spatiul in care acestia locuiesc sau, de ce nu, vor aduce chiar venituri suplimentare prin comercializarea lor.

Asadar, Dremel 930 este un pistol de lipit cu temperatura duala, care se preteaza in mod special pentru lipirea unor detalii confectionate din diverse materiale. In acest sens, de un real ajutor este capul cu precizie de control al picaturii, care asigura un mediu de lucru curat, cu rezultate impecabile, fara urme de lipici.

Avantajele utilizarii Dremel 930

In primul rand, produsul este prevazut cu mansoane siliconice pentru duza, care ajuta la executarea proiectelor in conditii de siguranta, prevenind arsurile. De asemenea stativul extensibil din plastic ajuta la o pozitionare usoara si stabila a pistolului de lipit, iar manerul in forma de ”T” asigura un bun echilibru al uneltei si face ca operarea sa fie usoara si confortabila. Totodata, manerul cu declansator este usor de apasat si genereaza un flux constant de adeziv.

jj

Dremel 930 este adecvat pentru baghetele de lipit cu diametru de 7 mm, avand o capacitate de lipire de 5 gr/min datorita timpului de incalzire de numai 5 minute. Toate aceste caracteristici permit o operare rapida, fara probleme, cu eficienta maxima.

bolas_navidad_1

Idei de proiecte DIY utilizand Dremel 930

Dremel 930 isi gaseste utilitatea pentru realizarea celor mai variate tipuri de lucrari, precum:

  • Realizarea albumelor de familie prin lipirea fotografiilor pe file;
  • Decorarea cu diverse accesorii din plastic sau material textile (flori, stelute, fluturi, paiete) a obiectelor decorative (rame foto, cutii de bijuterii, tablouri);
  • Lipire elementelor de sticla colorata, a unor obiecte ceramice, a lemnului si a plasticului;
  • Impreuna cu batoanele de sclipici de 7 mm incluse in setul de livrare, puteti adauga stralucire si sa va infrumusetati decoratiunile.

 full_dremel_xmas_welly_b_2620e5c_1322153885

Ce contine setul de livrare?

Daca decideti sa va comandati produsul, pe langa pistolul de lipit Dremel 930, veti primi si 3  baghete de lipit universale de temperatura joasa Dremel 7 mm (GG02), 3 baghete de lipit universale de temperatura mare Dremel 7 mm (GG01) si 12 baghete cu sclipici DREMEL 7 mm (GG05). Totodata, veti avea inclus si manualul de instructiuni, pentru o detaliere a optiunilor de folosire.

Pentru mai multe informatii privind Dremel 930, vizitati pagina produsului, de pe magazinul online Tehnic Bazar.

Comentarii

comentarii

Close