Top Menu

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă magică pe care o așteptăm cu nerăbdare pe tot parcursul anului. Iar motivele pot fi diverse: fie pentru că de obicei, odată cu Crăciunul apare și zăpada, fie pentru că este perioada când ne reunim cu familia și cei dragi, fie pentru că așteptăm cu nerăbdare masa îmbelșugată sau cadourile. În cazul în care cadourile sunt cele care vă fac inima să vibreze și vă place să primiți, dar și să daruiți, avem câteva sugestii pentru voi, mai ales dacă dumneavoastră sau cei dragi sunteți pasionat de bricolaj sau proiecte do it yourself. În acest sens, vă propunem o gamă variată de unelte multifuncționale Dremel, care cu siguranță o să scoată artizanii din voi pentru a da naștere celor mai deosebite decorațiuni de Crăciun. Așadar, să începem!

Unealta multifuncțională Dremel Stylo+ 2050-15  este cadou perfect pentru cei care urmăresc gravarea, decuparea, curățarea și lustruirea unei game variate de materiale, fiind accesoriul ideal pentru finisarea perfectă a proiectelor dumneavoastră de meșterit și bricolaj. Iar denumirea sa nu este întâmplătoare deoarece unealta Dremel are forma subțire a unui stilou, ceea ce îi oferă o manevrabilitate extrem de facială, pentru o eficiență crescută. La aceasta se mai adaugă și lungimea cablului de 2 metri, care oferă o mobilitate sporită meșterului. Cu o putere nominală de 9000 W, aceasta oferă între 5000 – 22.000 de rotații pe minut, având în dotare 15 capete de accesorii ce pot fi schimbate în cursul utilizării. Cu toate aceste funcții și accesorii în dotare, Dremel Stylo+ 2050-15 este totuși un produs extrem de accesibil, având un raport calitate-preț foarte bun. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați magazinul online Tehnic Bazar, de unde îl puteți și comanda. Pentru cei care își doresc o unealtă asemănătoare, dar fără a depinde de o sursă de curent, aflați că pentru asta există Dremel 7750-15 cu acumulator , care poate fi folosit pentru aceleași tipuri de operațiuni, atât în interiorul, cât și în exteriorul casei.

 

Cu o gamă mult mai largă de operațiuni ce pot fi realizate cu ajutorul său, unealta multifuncțională cu acumulator Li-Ion, Dremel 8220-2/45, 12 V reprezintă următorul nivel în lucrările de meșterit și bricolaj. Utilă în cioplirea, gravura, frezarea, tăierea, șlefuirea, polizarea, ascuțirea, lustruirea și curățarea multiplelor suprafețe și materiale, Dremel 8220-2/45 este de obicei alegerea profesioniștilor din domeniu, fiind dotată și cu lampă LED frontală, care permite lucrul cu precizie, chiar și în zonele mai întunecate. Puterea de 12 V oferită de acumulator îi conferă aceeași putere ca și unei unelte cu cablu, dar cu o manevrabilitate sporită. Mai multe decât atât, setul de livrare conține 2 pachete de acumulatori 12 V 880 A pentru a putea lucra continuu, până la finalizarea proiectului, dar și 45 de accesorii Dremel de înaltă calitate A, un încărcător de acumulator, toate livrate într-o geantă de depozitare solidă și spațioasă. Așadar, dacă vreți să impresionați pe cineva drag sau doriți să vă oferiți dumneavoastră un cadou unic și extrem de performant, accesați magazinul online Tehnic Bazar  și comandați produsul Dremel 8220-2/45!

În cele din urmă, o altă variantă, cea mai performantă și puternică din clasa sa, este Dremel 8220-2/45  care se deosebește de predecesoarea sa prin cele 20 de accesorii oferite în plus și atașamentele de platformă de modelare, de tăiere multifuncționale, de tăiere liniară și circulară și de mâner pentru detaliu pe care le conțin setul de livrare. Astfel, cu Dremel 8220-2/45, pe lângă proiectele DIY, veți putea să vă ascuțiți foarfeca de grădină, să vă curățați lanțul motoferăstrăului sau să vă slefuiți un scaun vechi pe care doriți să îl recondinționați.

Așadar, acestea fiind spuse, vă așteptăm să ne vizitați magazinul online TehnicBazar.ro, unde veți descoperi o gamă variată de unelte funcționale pentru cele mai îndrăznețe proiecte pe care le aveți în plan anul ce urmează!

Comentarii

comentarii

Close