Top Menu

Utilizate în principal pentru lucrările de amploare, pompele de zugrăvit airless au devenit extrem de apreciate în ultimii ani, cu precădere de către companii, dat fiind că investiția într-un astfel de echipament se acoperă rapid de economiile în timp de lucru și costurile forței de muncă.

Extrem de versatile și performante, pompele airless sunt potrivite atât pentru acoperirea rapidă a suprafețelor mari, cât și pentru proiecte mai mici, precum vopsirea caloriferelor, ramelor ferestrelor, ușilor și scărilor. De asemenea, ele pot fi folosite în aceeași măsură pentru aplicarea vopselurilor lavabile, dar și a celor obișnuite, fiind extrem de ușor de utilizat chiar și de către începători.

Prezentăm în cele ce urmează principalele avantaje pentru care companiile, și nu numai, aleg pompele de vopsit airless:

  • Acoperierire mare într-un timp foarte scurt

Astăzi timpul este foarte prețios, iar dacă tehnologia ne oferă posibilitatea de a realiza o sarcină mai rapid decât dacă am folosi instrumentele clasice, atunci trebuie să profităm de acest avantaj.

  • Acoperire uniformă indiferent de textura suprafețelor vopsite

Pompele de vopsit airless nu numai că au o viteză de lucru crescută, dar asigură și o calitate superioară la finisaje. Aplicarea uniformă a vopselei se datorează faptului că aceasta penetrează foarte ușor suprafața de lucru și pătrunde mult mai bine în fisuri, pori, asperități.

  • Forță de muncă redusă

Viteza de lucru mare înseamnă câștigarea de timp și resurse financiare prețioase pentru orice companie. Vei acoperi astfel  un volum mare de muncă într-un timp scurt și cu un număr redus de personal deservent. În plus, asta înseamnă și mai multe proiecte pentru echipă și creșterea câștigurilor.

  • Fără pierderi de material

Datorită preciziei deosebite în acoperirea suprafeței, o pompă airless asigură o reducere semnificativă a pierderilor de material, un aspect deosebit de important nu numai pentru companie, ci și pentru client.

Acum că am văzut principalele avantaje ale pompelor airless, în continuare îți recomandăm două dintre cele mai bune modele pe care le găsești în magazinul online Tehnic Bazar:

Bisonte PAZ-6325ic este un sistem de vopsire airless cu un randament foarte mare și o precizie deosebită în acoperirea suprafeței, datorită motorului electric monofazat de 230V. Pompa este perfect capabilă să asigure un volum mare de muncă într-un timp scurt, cu un număr redus de personal deservent, continuitate în execuția vopsirii și/sau zugrăvirii. Acest model este destinat în special firmelor de construcții care au nevoie de un produs pentru utilizare intensivă, si care să atingă parametrii superiori de calitate.

Rigidă, robustă, rezistentă la factorii de stres existenți pe un șantier de construcții (fluctuații de tensiune de alimentare, program de lucru susținut, mediu cu pulberi în suspensie, s.a.m.d.), pompa este echipată cu piese de calitate superioară, interschimbabile, ceea ce reduce simțitor costul de întreținere, precum și cheltuielile cu stocul de piese de schimb. Cadrul pe care este fixată pompa este la rândul său, deosebit de rezistent, fiind confecționat din oțel inoxidabil și dotat cu suport pentru furtun, astfel încât stocarea pompei să nu necesite dotări speciale.

Pompa în sistem Airless Bisonte PAZ-6325ic, se livrează complet echipată, gata de lucru, fiind asigurată dotarea completă în pachetul standard, în plus asigurând consultanță ante și post-achiziție, punere în funcțiune cu personal calificat și un program de training pentru viitorii operatori.

Wagner  SuperFinish 23 PRO Cart HEA este o pompă airless cu o greutate redusă și o durată lungă de viață. Acest model se evidențiază prin pistolul Vector Pro Airless și  WAGNER HEA ProTip, noua duză revoluționară cu tehnologie airless la presiune scăzută, care asigură:

  • Control maxim și cu până la 55% mai puține particule de vopsea eliberate în aer
  •  Pulverizare mai fină pentru o acoperire mai bună și evitarea aspectului îngroșat la suprapunerea vopselei
  • Utilizare facilă: pulverizarea cu presiune scăzută asigură un recul redus în momentul declanșării pistolului, astfel permițând o muncă deosebit de plăcută și lipsită de oboseală
  • Acoperire impecabilă, fără efort
  • Durată de viață mai mare: uzură redusă datorită design-ul robust al duzelor și presiunii scăzute de pulverizare. De aceea, duzele HEA pot fi folosite de două ori mai mult față de duzele airless standard.
  • Durată de viață  prelungită

3 avantaje ale pompei cu diafragmă Wagner  SuperFinish 23 PRO Cart HEA

1. Până la 58% mai puțin material în sistem: datorită secțiunilor transversale mici în interiorul echipamentului, pompele cu diafragmă pot fi acționate chiar și cu un volum mai mic de material. Acest lucru economisește  material atât în timpul schimbului de material, cât și în procesul de curățare – un avantaj clar față de pompele  cu piston convenționale.

2. Mentenanța redusă: pompele cu diafragmă nu necesită întreținere. Diafragma funcționează fiabil și permanent. Comparativ cu o pompă cu piston, costurile întreținerii sunt cu până la 50% mai mici. În cazul în care este necesară o reparație, componentele necesare pot fi ușor înlocuite chiar pe șantier.

3. Pulsare scăzută: datorită tehnologiei cu diafragmă, se poate obține un model de pulverizare extrem de fin și uniform. Cursa mai scurtă a diafragmei reduce pulsația, evitând astfel neregularitățile modelului de  pulverizare. În plus, punctul de comutare suplimentar al pistonului este distribuit într-o pompă cu diafragmă.

 

Comentarii

comentarii

Close