Top Menu

Stihl este unul dintre unul dintre cei mai mari pro­du­că­tori de motoferăstraie şi motocoase la ni­vel mondial, mulți dintre clienții noștri optând pentru această marcă datorită calității și fiabilității produselor. În plus, Stihl este unul dintre partenerii noștri cu tradiție, care își perfecționează constant tehnologia motocoaselor, făcându-le din ce în ce mai durabile și calitative.

De altfel, Sithl garantează eficiența motocoaselor sale inclusiv pe teren accidentat sau dificil. În funcţie de puterea motorului şi de lama de tăiere, posibilităţile de utilizare a motocoaselor Stihl merg de la simpla cosmetizare a marginilor de gazon până la rărirea tufişurilor noduroase.

Disponibile într-o gamă variată, motocoasele Stihl sunt concepute cu specificații tehnice adaptabile pentru uz casnic, dar și profesional.

De asemenea, în funcție de model, motocoasele Stihl sunt dotate cu următoarele tipuri de motoare: motocoasă electrică, motor 2-MIX, motor 4-MIX și motor X-TORQ.

În ceea ce privește prețurile, și acestea variază destul de mult, pornind de la 200 lei (Expl. Stihl FSE 31, preț 254 lei) și ajungând chiar la peste 5.000 lei (Expl. Stihl FS 510 C-EM, preț 5.757 lei). În ciuda variației prețurilor, toate modelele oferă o calitate excepțională.

 

Stihl FSE 31

Stihl FSE 31

Stihl FS 510 C-EM

Ghid de cumpărare: tot ce ar trebui să știi despre motocoasele Stihl

Dacă te gândești să cumperi o motocoasă Stihl, în cele ce urmează vei găsi câteva informații utile, care te vor ajuta să descoperi ce model este potrivit nevoilor tale.

Ce tipuri de motocositoare Stihl există?

Așa cum spueam, modelel de motocoase Stihl variază în funcție de suprafața pe care urmează să o lucrezi. Astfel, există modele de motocoase pentru suprafețe mici, cum ar fi Stihl FSE 31, pentru suprafețe medii, precum Stihl FS 55 și suprafețe mari ca Stihl FS 240.

Ținând cont de această tipologie, alegerea modelului va depinde de nevoile utilizatorului. Toate au funcții extinse, de la tăierea ierbii de pe marginea trotuarelor, aleilor, spațiilor înguste, până la îndepărtarea buruienilor din jurul tulpinilor de pomi sau în zone mai greu accesibile.

Principalul avantaj demn de menționat este că Stihl își menține produsele în continuă evoluție, îmbunătățindu-le an de an. Alte avantaje care îl fac lider în vânzările online sunt durabilitatea, puterea mare a motorului și calitatea excelentă la prețuri foarte accesibile.

Ce este motorul 4-Mix al noilor motocoase Stihl?

Unul dintre aspectele căruia Stihl îi acordă cea mai mare atenție este motorul. Cea mai recentă inovație în materie de motoare este modelul 4-Mix, care reunește tot ce este mai bun dintr-un motor în 2 și 4 timpi.

Principala caracteristică a acestui motor este alimentarea cu un amestec de benzină și ulei, ceea ce asigură o reducere notabilă a gazelor și un sunet mai plăcut. În plus, are mai puține piese decât motoarele convenționale în patru timpi, ceea ce îl face mai ușor și mai compact.

Fără îndoială, un motor grozav care face ca motocoasa ta Stihl să fie mai confortabilă și mai respectuoasă cu mediul înconjurător.

 

Descoperă în Partea a II-a a materialului care sunt principalele criterii de care trebuie să ținem cont la achiziționarea unei motocoase.

Comentarii

comentarii

Close