Top Menu

În timp ce vremea continuă să fie deosebit de frumoasă pentru această perioadă a anului, în casă începe totuși să se resimtă un ușor disconfort termic. De aceea, fie că ne știm mai friguroși, fie că preferăm temperaturile ridicate în casă pe tot parcursul anului, este momentul să ne gândim cum ne asigurăm confortul în spațiul personal sau, de ce nu, la birou.

Așadar, în materialul de astăzi, vă prezentăm un top 4 aeroterme accesibile pentru toate buzunarele și numai bune pentru zilele friguroase de iarnă atunci când simțim că centrală nu face față ori spațiul de lucru devine inconfortabil din cauza frigului.

KINLUX BG-C5/3

O aerotermă electrică de 5 KW economică și eficientă datorită ventilatoarelor puternice care concentrează căldura în aerul ambiental și care poate fi utilizată chiar și în spații cu umiditate. Modelul face parte din gama Kinlux BG-C de aeroterme electrice industriale, proiectate pentru a fi utilizate în ateliere, pepiniere, showroom-uri, spatii de depozitare, șantiere de construcții și containere, dar care sunt ideale și pentru spații mai mici.

Sistemul de încălzire al Kinlux BG-5/3 poate fi reglat în 3 trepte și la un unghi de 30 ° în funcție de utilizare, în timp ce temperatura este controlată de termostatul integrat. Datorită debitului mare de aer, aeroterma asigură o încălzire rapidă în zilele friguroase, iar vara poate fi folosită ca ventilator. În plus, nu consumă oxigen, este portabilă, cu mâner și picioare izolate, și are o construcți robustă din tablă de otel galvanizată, ceea ce îi asigură protecție împotriva ruginii.

 

VULCANO 900

De la producătorul românesc Ruris, aeroterma Vulcano 900 are o putere de 9 KW și este special construită pentru încălzirea birourilor, precum și a zonelor industriale de lucru. Pentru a eficientiza încălzirea,  producătorul a dotat aeroterma cu un sasiu care permite orientarea fluxului de aer direct în zona dorită, fără a ridica sau înclina aeroterma.

Rezistența la apă IPX4 permite utilizarea acesteia în zone și spații cu umiditate, iar greutatea redusă și mânerul ergonomic o fac ușor de tranportat dintr-o cameră în alta, în funcție de necesitate.

De asemenea, datorită carcasei compacte, aceasta este una dintre cele mai silențioase aeroterme, perfectă pentru zilele prelungite de muncă la birou sau.. de relaxare în confortul casei. Panoul de comandă și control este bine poziționat astfel încât temperatura, precum și treapta de turație a ventilatorului să fie ușor de setat. În plus, aeroterma se poate roti la un unghi de 30 de grade pentru a avea un debit mai mare de aer.

ZOBO ZB-EY15

Cu o putere de 15 KW, aeroterma Zobo ZB-EY15 este o aerotermă electrică cu ventilator, care poate fi utilizată în gospodării, spații de depozitare, ateliere de lucru, birouri sau sere. Acest model are montat un termostat și un termostat cu non-auto-resetare. Astfel, în functie de temperatura aerului de intrare, termostatul controlează temperatura din încăpere. De asemenea, termostatul va opri aeroterma prin supraîncălzire pentru a evita orice pericol.

Important de știut este că ventilatorul nu este controlat de termostat. Când termostatul oprește echipamentul, se oprește și elementul de încălzire, însă motorul va continua să funcționeze.

INTENSIV PRO 22 kW D

Din gama de aeroterme mai puternice, modelul Intensiv PRO de 22 KW, se remarcă prin generarea de căldură radiantă instantanee, fără consum de oxigen, fără fum, miros sau umezeală. Deși este o aerotermă mai puternică față de modelele prezentate mai sus, Intensive PRO 22 este destul de silențioasă, generând un zgomot redus, dar și o eficiență 100%. Alte avantaje: două trepte de reglare a puterii, motor cu protecție termică, elemente de încălzire din oțel inoxidabil, termostat pentru a evita supraîncălzirea, construcție robustă și fiabilă.

Și nu în ultimul rând, trebuie să amintim că aeroterma Intensive PRO 22 KW este ideală atât pentru uz casnic, cât și pentru încălzirea containerelor de construcție, a garajelor, a serelor, a standurilor de piață, a halelor de depozitare și lucru, a hangarelor pentru bărci, ateliere și multe altele.

 

 

Comentarii

comentarii

Close