Top Menu

Toamna se numără recolta, dar și ofertele în magazinul Tehnic Bazar. Și pentru că suntem în plin sezon de pregătire a lemnelor pentru foc, astăzi vă prezentăm pachetele promoționale cu motoferăstraie RURIS, cu prețuri accesibile care pornesc de la 675 lei.

Toate pachetele promoționale pot fi achiziționate cu plata în rate și pot fi livrate rapid, în toată țara. Tot ce trebuie să faci este să descoperi pachetul potrivit nevoilor și bugetului tău și apoi să plasezi comanda online.

Pachet motoferăstrău RURIS 142 + lanț + 1 l ulei

Un motoferăstrău de 1.1 CP, perfect pentru peisagistică datorită modului de manipulare şi a designului compact, dar și pentru pomicultură pentru toaletatul copacilor. Ruris 142 este un motoferastrau erogonomic  si are în dotare carabină metalică prinsă de şasiul motorului, pentru ca utilizatorul să poată urca la înălţime în copaci, iar motoferăstrăul să fie ancorat de centru de siguranţă al utilizatorului.

Pachet motoferăstrău RURIS 242 + șină + lanț + 1 l ulei

Motoferăstrăul Ruris 242 are un motor în 2T și o putere de 2.3 CP, fiind apreciat de toţi utilizatorii ca un motoferăstrău compact, uşor de folosit şi de întreţinut. De asemenea, acest model se remarcă prin vibrațiile reduse la utilizare și lanțul rezistent din oțel, recomandat pentru tăierea şi prelucrarea lemnului pentru foc. Pe lângă utilizarea în gospodărie, Ruris 242 poate fi folosit şi în exploataţiile industriale la fasonarea lemnului doborât. Este un motoferăstrău ușor care poate fi folosit cu ușurință de către orice utilizator care nu are multă experienţă la exploatarea masei lemnoase. Lanţul PM este uşor de ascuţit şi poate fi folosit atât pentru debitarea lemnului curat fără pietriş, cât şi pentru lemnul impregnat cu impurităţi.

 

Pachet motoferăstrău RURIS 367 + șină + lanț + 1 l ulei

Motoferastraul Ruris 367 este alegerea pe care o poți face ca profesionist în doborâtul și secționatul masei lemnoase de esență tare, cu o putere ridicată și un nivel scăzut de vibrații. Puterea de 2.3 CP, motorul în 2T si lungimea lamei cu care este accesorizat, impreuna cu lantul 325,1.RS, pozitioneaza produsul pe primul loc in domeniul forestier.

Lanțul de tip RS 325 este un lanț cu viteză mare de tăiere, ceea ce înseamnă că se reduce semnificativ timpul de exploatare si consumul de carburant. În plus, greutatea bine calculată și repartizată pe șasiu balansează frontal vârful șinei, către masa lemnoasă, astfel încât la utilizare nu trebuie să depunem efort în coordonarea motoferastraului.

Pachet motoferăstrău RURIS 492 + șină + lanț + 1 l ulei

Tot din categoria motoferăstraielor profesionale, Ruris 492 vine cu o putere de 2.7 CP și un motor în 2T. Lungimea lamei cu care este accesorizat, împreună cu lanţul 325,1.RS, poziţionează acest model pe primele locuri în domeniul forestier. Lanţul de tip RS 325 este un lanţ cu viteză mare de tăiere şi astfel utilizatorii Ruris pot reduce semnificativ timpul de exploatre şi consumul de carburant. Greutatea bine calculată şi repartizată pe şasiu balansează frontal vârful şinei, către masă lemnoasă, astfel utilizatorul Ruris nu trebuie să depună efort în coordonarea motoferăstrăului, iar duritatea materialelor din care este realizat ii confera o fiabilitate demna de apreciat.

Pachet motoferăstrău RURIS 512 + șină + lanț + 2 l ulei

Pachetul cu cel mai puternic motoferăstrău include modelul Ruris 512, din gama profesională, ideal pentru doborâtul şi secţionatul masei lemnoase de esenţă tare, dar și pentru exploataţiile industriale la fasonarea lemnului doborât şi în domeniul industrial forestier. Este un motoferăstrău ușor de mânuit, cu o greutate optimă, destinat lucrarilor de taiere si prelucrare a lemnului pentru foc si a constructiilor din lemn.

Puterea de 3 CP, motorul 2T şi lungimea lamei cu care este accesorizat, poziţionează produsul pe primele locuri în domeniul forestier. Greutatea bine calculată şi repartizată pe şasiu balansează frontal vârful şinei, către masă lemnoasă, astfel utilizatorul Ruris nu trebuie să depună efort în coordonarea motoferastraului.

 

 

 

Comentarii

comentarii

Close